• Snelle levering

  Uw bestelling binnen 1 -2 dagen in huis

 • Voordelige bezorging

  Slechts € 4,95

Koffievergelijk 9.7 van 10 op basis van 105 gebruikersrecensies.

Blog

 • Geplaatst op 15-11-2018

  Het streven naar eerlijke lonen voor theeplukkers

  Theeproducent Malawi streeft naar een leefbaar loon voor theeplukkers, grote afnemers hebben zich verenigd in Malawi Tea 2020.
 • Geplaatst op 30-10-2018

  Bestellingen vertraagd drukte in sorteercentra PostNL

  Bestellingen vertraagd door overvolle sorteercentra PostNL


  Maandag 29 oktober 2018 zijn bij ons magazijn van Koffievergelijk meerdere rolcontainers met pakketten niet meegenomen door de chauffeur van PostNL. Hierdoor kan uw bestelling helaas één tot meerdere dagen vertraagd zijn, onze oprechte excuses hiervoor.

  De chauffeur had opdracht gekregen om maar een maximaal aantal rolcontainers mee te nemen, aangezien de sorteercentra van PostNL het verwerken van pakketten op dat moment niet aan konden. We hebben direct aangeboden om zelf onze rolcontainers naar het sorteercentrum in Ede te brengen, maar dit is helaas geweigerd door PostNL.

  In ons magazijn is er alles aan gedaan om alle bestellingen tijdig weg te krijgen, maar helaas is dit voor ons overmacht. Het gevolg is dat een aantal bestellingen die vrijdag na 21 uur zijn geplaatst tot en met maandagavond 21.00 uur bij Koffievergelijk vandaag pas worden opgehaald door PostNL of door ons worden gebracht naar een sorteercentrum van PostNL. Deze bestellingen zullen op zijn vroegst woensdag 31 oktober worden aangeboden.

  We raden onze klanten aan om op tijd een bestelling te plaatsen, rekening houdend met langere verzendtijden dan normaal, doordat PostNL het vanwege drukte bij PostNL in heel Nederland op sorteercentra. Ons advies is om hier ook rekening mee te houden op momenten als Black Friday op 23 november, sinterklaas- en de kerstperiode. Dus bestel tijdig.

  We bieden als Koffievergelijk onze excuses aan voor het ongemak en de vertraging van PostNL.


 • Geplaatst op 16-10-2018

  Recept entrecote met koffie rub

  Een heerlijk en makkelijk recept om een goede koffie rub, marinade, voor je entrecote te maken.
 • Geplaatst op 30-09-2018

  Koffiebranderij Mocca d’Or groeit

  Koffiemerk Mocca d’Or groeit flink en gaat de koffiebranderij in Zwolle flink uitbreiden en moderniseren
 • Geplaatst op 25-09-2018

  Lavazza koffiemuseum

  Lavazza opent koffiemuseum in Turijn


  Lavazza heeft in het Italiaanse Turijn een koffiemuseum geopend. In deze stad is Lavazza, het vierde grootste koffiemerk wereldwijd, in 1895 begonnen. In Italië is het merk marktleider. En nu is het dus in eigen land een museum gestart dat compleet in het teken staat van het vloeibare, zwarte goud.

  Ben je dus een echte koffieliefhebber, dan is Turijn dus een plaats die je niet mag overslaan. Voor slechts 10 euro kun je het museum van Lavazza bezoeken. Bij de prijs inbegrepen zit natuurlijk een heerlijk kopje koffie en een lekkere cocktail met koffie. Je wordt rondgeleid door het museum door vijf verschillende kamers vol media-installaties. Het museum is te bezoeken van woensdag tot en met zondag

  Koffiefabrikant Lavazza toont de geschiedenis van koffie en haar eigen bedrijf aan de hand van een groot deel van zijn 8.500 documenten, van foto’s tot andere producten. Het museum ligt in een buurt die nog volop in ontwikkeling is. Het trendy restaurant Condividere by Lavazza is een uitstekende keuze om het museumbezoek af te sluiten met een hapje en een drankje.

  Lavazza heeft een zeer groot assortiment heerlijke koffies, van koffiebonen tot capsules voor haar eigen machines en Nespresso machines. Koffievergelijk heeft een groot assortiment van Lavazza met op dit moment mooie acties. Bij minimaal 6 pakken Lavazza koffiebonen ontvangt u een set Lavazza lepeltjes ter waarde van € 9,95. En bij minimaal 16 doosjes Lavazza A Modo Mio capsules ontvangt u gratis een geschenkset A Modo Mio espressokopjes ter waarde van € 29,95. Voor beide acties geldt OP=OP.

  Bron: Nieuwsblad.be


 • Geplaatst op 14-09-2018

  Illy koffie met 20 procent korting

  Vrijdag 14 en zaterdag 15 september tweedaagse korting op illy koffie bij Koffievergelijk.nl en Koffievergelijk.be, met kortingscode ILLYKOFFIE9.
 • Geplaatst op 10-09-2018

  Starbucks opent in koffieland Italië

  Koffieketen Starbucks heeft haar eerste filiaal geopend in koffieland Italie. In Milaan is een waar koffiepaleis geopend.
 • Geplaatst op 02-09-2018

  Coca-Cola koopt concurrent Starbucks

  De frisdrankproductent Coca-Cola, de grootste frisdrankenproducten ter wereld, koopt de Britse koffieketen Costa voor bijna 4,4 miljard euro, bijna 4 miljard pond.
 • Geplaatst op 01-09-2018

  Like Koffievergelijk en win een Lavazza melkopschuimer

  Like Koffievergelijk op Facebook of Google+ en vertel waarom jij deze Lavazza melkopschuimer wilt winnen. De meest originele reactie wint.
 • Geplaatst op 26-08-2018

  Koffieprijzen wereldwijd op dieptepunt

  De koffieprijs heeft de afgelopen 20 jaar nog nooit zo laag gestaan, koffieboeren verkopen koffiebonen onder de kostprijs.

Artikelen 1 tot 10 van 838 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 84

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs