• Snelle levering

    Uw bestelling binnen 1 -2 dagen in huis

  • Voordelige bezorging

    Slechts € 4,95

Koffievergelijk 9.6 van 10 op basis van 118 gebruikersrecensies.

Burger King start koffieconcept Crown Cafe

Geplaatst op 4 Augustus 2019

Fastfoodketen Burger King start met koffieconcept in Nederland


De fastfoodketen Burger King gaat z’n branchegenoot McDonald’s achterna, met een eigen koffieconcept in Nederland, Crown Café genoemd. Naast de populaire flame-grilled hamburgers, de Whopper en de Long Chicken, voortaan ook vers gemalen koffie, cappuccino, ijskoffie en geglazuurde donuts en muffins.

De eerste gelukkig stad in Nederland is Almere, waar hamburgerrestaurant Burger King het inpandige koffieconcept gaat testen. En bij succes wordt Crown Café breder in Nederland uitgerold. De zaak in Almere, geopend in augustus, biedt plaats aan zo’n 75 gasten en is uitgerust met schermen waarop klanten zelf hun bestelling kunnen invoeren. En uiteraard is het nieuwe restaurant uitgerust met veel stopcontacten en gratis wifi.

De fastfoodketen heeft nu ruim 60 locaties in ons land, maar heeft de ambitie om jaarlijks nog enkele tientallen nieuwe restaurants te openen. En uiteindelijk op termijn zelfs te groeien naar 100 tot 200 vestigingen in Nederland. Burger King Nederland is sinds januari 2018 in handen van Meyer Beheer, van horecamagnaat Laurens Meijer.

Bron: DeNationaleFranchisegids.nl


Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs