• Snelle levering

    Uw bestelling binnen 1 -2 dagen in huis

  • Voordelige bezorging

    Slechts € 4,95

Koffievergelijk 9.6 van 10 op basis van 114 gebruikersrecensies.

Koffievergelijk.nl tweede plaats bij Nationale Thuiswinkel Awards 2016

Geplaatst op 23 Maart 2016

Koffievergelijk.nl tweede plaats bij Nationale Thuiswinkel Awards 2016

Koffievergelijk.nl heeft de tweede plaats behaald bij de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS 2016, in de categorie “Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging’. De awards zijn donderdag 10 maart bekend gemaakt in Inn Style in Utrecht door sportjournalist Jan Joost van Gangelen.

Consumenten konden in 16 verschillende categorieën hun favoriete webwinkel kiezen. In de categorie ‘Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging’ streden 12 genomineerde webwinkels voor de beste webwinkel. Koffievergelijk behaalde de zilveren medaille na Jackz.nl. Het verschil was dit jaar wel heel erg minimaal. Jackz.nl had een eindscore van 9,191 en Koffievergelijk.nl een eindscore van 9,190. Het uiteindelijke verschil was dus maar één duizendste.

In 2015 eindigde Koffievergelijk.nl nog op een goede derde plaats. In 2017 gaat Koffievergelijk.nl dus voor de winnaarsplek en hoopt dan de Award voor Beste Webwinkel binnen te slepen. De uitdrukking is tenslotte driemaal scheepsrecht.

Via een onafhankelijk online consumentenonderzoek hebben duizenden consumenten door middel van een online vragenlijst hun favoriete webwinkel beoordeeld. Hier hadden zij ongeveer 4 weken de tijd voor. Op basis van deze resultaten zijn de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS gekozen.

Op 24 maart worden de Publieksprijzen XL en de vakprijzen uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan zee. De publieksprijzen zijn verdeeld over categorieën en worden ook gekozen door het publiek. De vakprijzen daarentegen worden gekozen door een vakjury.

Vanuit Koffievergelijk.nl willen wij al onze klanten en leveranciers bedanken voor ons prachtige resultaat. Want zonden hen zouden wij deze mooie tweede plaats niet kunnen halen.

Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs