• Snelle levering

    Uw bestelling binnen 1 -2 dagen in huis

  • Voordelige bezorging

    Slechts € 4,95

Koffievergelijk 9.6 van 10 op basis van 120 gebruikersrecensies.

Delicatoro koffie

Delicatoro is een ambachtelijke slow roast koffie, gebrand met zorg en aandacht voor iedere koffieboon. Door de langzame branding hebben de natuurlijke smaken en aroma’s uit de koffiebonen zich uitstekend kunnen ontwikkelen. Delicatoro is een koffie met een unieke smaak en aroma. De naam Delicatoro komt van het Italiaanse delicato dat zacht betekent, of van het Engelse ‘delicate’ dat zacht, lekker of teer betekent.

Delicatoro assortiment

Het assortiment Delicatoro koffie bestaat uit 3 verschillende smaken koffiebonen, van een lichte koffie met een sterkte van 1 tot een volle en pittige koffie met een sterkte van 3. Voor liefhebbers van koffie’s met melkvarianten is vooral de Delicatoro Forte koffiebonen een aanrader, een melange van 60% arabica en 40% robusta koffiebonen, voor een prachtige crema in uw cappuccino of latte macchiato.

Daarnaast heeft Delicatoro inmiddels voor zakelijke klanten een eigen Delicatoro cappuccino topping in het assortiment, een automatenmelkpoeder, voor een perfect schuim voor een cappuccino of latten macchiato, een Delicatoro oploskoffie van arabica en robusta bonen, voor instant koffieautomaten, een Delicatoro fresh brew voor koffieautomaten en een Delicatoro snelfilter maling.

Producten vergelijken

Geen producten.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs