Terug

Green Coffee 1000 afslankkoffie

Afslankkoffie, een nieuwe manier om snel en verantwoord gewicht te verliezen. Een voedingssupplement uit groene thee, cafeïne en een mengsel van kruidenextracten. Geheel vrij van medicijnen. Origineel Leptin. Smaakt als cappuccino. Oploskoffie. Inhoud: 18 zakjes à 10 gram UIT ASSORTIMENT

Meer informatie >>

Naast gewichtsafname heeft Green Coffee 1000 nog meer positieve eigenschappen die bij groene koffie horen. Het zuivert uw darmen, reinigt uw huid en heeft een anti-verouderende werking. Personen met acne zien vaak een duidelijke verbetering ten aanzien van hun huidprobleem. De smaak van Green Coffee 1000 is anders t.o.v. de Green Coffee 800! Het is zoeter van smaak (cappuccino) terwijl Groene Koffie 800 een bittere smaak heeft. Green Coffee 1000 helpt u om een goede balans in uw dieet te creeren. Het vermindert de eetlust en het stimuleert het lichaam om vet en calorieen te verbranden. Wel belangrijk om Green Coffee 1000 te combineren met een gezonde voedig. Green Coffee bevat antioxidanten. Deze antioxidanten stimuleren de stofwisseling en verhogen de verbranding van koolhydraten en verzadigde vetten. - Greentea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlustenverlaagt het cholesterol. - Panax ginseng wortel helpt om uw energieniveau op peil te houden. Ingrediënten: groene thee, cafeïne, calcium, chroom, panaxginsengwortel, anti-oxidant polyfenolen en epigallocatechin gallate (EGCG). Het verschil tussen Green Coffee 800 en Green Coffee 1000 Beiden zorgen ze voor gewichtsafname, maar de 1000 zuivert daarnaast nog uw darmen en reinigt uw huid. Personen bijvoorbeeld met acne zien vaak een duidelijke verbetering van hun huidproblemen door het drinken van groene koffie. Daarnaast is de Green Coffee 1000 zoeter van smaak, cappuccino, terwijl de Green Coffee 800 iets bitterder van smaak is.

Meer informatie of bestel direct: Green Coffee 800.

Meer informatie
Manufacturer Leptin
Originele Green Coffee van Leptin. Groene koffie neem je voor uw ontbijt op nuchtere maag Los een zakje Green Coffee 1000 op in 100 ml heet water. Voeg zoetstof en/of melk toe naar eigen smaak. Na ongeveer 20 minuten kunt u ontbijten. Mogelijke bijwerkingen van Groene Koffie zijn: - slapeloosheid - Droge mond - Een trage stoelgang - Versnelde hartslag Green Coffee van Leptin is niet bestemd voor: - Mensen jonger dan 18 jaar - Mensen met een hartkwaal - Diabetespatiënten - Mensen met een te hoge bloeddruk - Zwangere vrouwen - Vrouwen die borstvoeding geven Door de verhoogde concentratie van kruiden en koffie komen er meer gifstoffen in je lichaam vrij. Green Coffee 1000 zorgt er voor dat je lichaam deze giftigenstoffen kan verwerken. Heeft u ook last van hoofdpijn, energieverlies, vermoeidheid of concentratieverlies als u aan het afvallen of diëten bent? Een van de redenen daarvoor is het feit dat uw lichaam veel gifstoffen opslaat in het vetweefsel op uw buik, dijen en billen. Als uw lichaam door lijnen of afslanken dat vet gaat verbranden, komen die opgeslagen gifstoffen vrij in uw lichaam. Uw lichaam is daarop niet voorbereid en gaat hard aan het werk om te ontgiften. Doordat de hoeveelheid vrijgekomen gifstoffen echter tijdelijk te groot is, reageert uw lichaam ook met hoofdpijn of vermoeidheid. Dit is dus geen slecht teken! Uw lichaam is hard aan het werk! Onder andere hierdoor voelt u zich zo moe en slap tijden het afslanken of diëten.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Green Coffee 1000 afslankkoffie
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links