Schrijf ook een beoordeling

 

Schrijf een review over onze producten en win een kadobon t.w.v. € 25,-

 

Gebruikt u een van de producten die op Koffievergelijk.nl staat? Of heeft u iets gekocht op Koffievergelijk.nl? Deel dan uw mening met andere koffie- en theeliefhebbers en help anderen een betere keuze te maken.

Bij elk product op Koffievergelijk.nl heeft u de mogelijkheid een review achter te laten. U kunt een product beoordelen op prijs en kwaliteit en daarnaast heeft u ruimte om een beschrijving van uw ervaringen met dit product of met Koffievergelijk.nl weer te geven.

Wij vragen bij een review uw naam zoals die op de website getoond mag worden (afkortingen of voornaam dus mogelijk) en ter controle uw e-mailadres. Dit e-mailadres zal niet getoond worden en is enkel voor controle en om de maandelijkse prijswinnaar van de kadobon te benaderen.


Elke maand verloten wij onder alle nieuwe reviews een kadobon voor Koffievergelijk.nl van € 25,-.

Prijswinnaars krijgen maandelijks per e-mail bericht en worden ook vermeld op de pagina prijswinnaars maandelijkse review, op de Facebookpagina Koffievergelijk en in de wekelijkse Koffievergelijk.nl nieuwsbrief.

Hoe schrijft u een review?

1. Zoek het product waarover u een review wilt schrijven via het menu links of via de zoekfunctie rechtsboven

2. Klik op schrijf de eerste review van dit product of uw review toevoegen

3. U kunt u review invullen en klik op review versturen.

Uw review is nu verstuurd en wordt doorgaan binnen 24 uur geplaatst.

 

Richtlijnen voor reviews

Wij behouden ons het recht voor om reviews niet te plaatsen. We zullen die echter nooit doen omdat een beoordeling negatief is. Koffievergelijk.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor beoordelingen of reviews die geplaatst zijn door haar gebruikers.

 

 
© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links