Terug

Lavazza A Modo Mio koffiekopjes

Lavazza A Modo Mio koffiekopjes

Mooi design glazen servies van het Italiaanse koffiemerk Lavazza. Speciaal ontworpen voor Lavazza A Modo Mio.

Lavazza A Modo Mio is het capsulesysteem van Lavazza, om zelf thuis of op kantoor eenvoudig een echte Italiaanse espresso te zetten. Met de smaak, de karakteristieke body en crema en het aroma van een echte Italiaanse espresso.

Het Italiaanse koffiemerk Lavazza heeft in 2007 het capsulesysteem Lavazza A Modo Mio geïntroduceerd, wat op z’n Italiaans ‘Op Mijn Manier’ betekend. Tien smaken Lavazza A Modo Mio cups, ook wel Lavazza A Modo Mio capsules genoemd, voor iedereen een espresso koffie in de gewenste smaak. Van een milde lungo tot een krachtige ristretto.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Ons Lavazza assortiment

Lavazza logoLavazza koffiebonen, heerlijke unieke melanges koffiebonen voor authentieke Italiaanse koffie
Lavazza gemalen koffie, de heerlijke unieke smaak van Lavazza koffie is er ook in gemalen koffie. Voor een espresso of de Lavazza Filtro gemalen koffie blends voor filterkoffie.
Lavazza A Modo Mio capsules, een capsulesysteem voor Lavazza koffie, met één druk op de knop een heerlijke Italiaanse espresso uit verschillende melanges maken, allemaal van 100% arabica koffiebonen.
Lavazza koffiepads, twee melanges koffiepads voor de Senseo koffiemachine, de Lavazza Sinfonia Espresso koffiepads en de Lavazza Sinfonia Espresso Intenso koffiepads.

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links