• Snelle levering

  Uw bestelling binnen 1 -2 dagen in huis

 • Voordelige bezorging

  Slechts € 4,95

Koffievergelijk 9.6 van 10 op basis van 120 gebruikersrecensies.

Gaggia koffie

Gaggia koffiebonen zijn van topkwaliteit. Gaggia koffie is kwalitatief hoogstaande en goed uitgebalanceerde koffie afkomstig uit Midden en Zuid Amerika. Koffie met een laag cafeïnegehalte, een laag zuurgehalte en met een aantrekkelijke chocolade achtige afdronk.

Ons Gaggia assortiment

Ons assortiment van Gaggia koffie bestaat uit 2 verschillende smaken koffiebonen.

Producten vergelijken

Geen producten.

Merk machine
 1. Gaggia
Cafeïnevrij
 1. Nee
krachtigheid
 1. Normaal
 2. Sterk
soort_koffieboon
 1. Arabica
 2. Arabica/Robusta
samenstelling
 1. Melange
Gewicht
 1. 1 kg
Herkomst
 1. Onbekend
Soort koffie
 1. Koffiebonen

Gaggia

GaggiaGaggia is een van de bekendste Italiaanse producenten van koffiemachines. Koffiemachines voor de horeca en huishoudelijk gebruik. Gaggia staat synoniem voor traditie, betrouwbaarheid, de zoektocht naar de perfecte espresso en de Italiaanse passie voor La Dolce Vita. Het bedrijf werd opgericht in 1938 door Mr. Giovanni Achille Gaggia. Achille Gaggia was op dat moment barkeeper in Milaan en op exact 5 september 1938 registreerde hij een octrooi voor een stoomloze koffiemachine. Het begin van het espresso tijdperk.

Gaggia espressomachines

Gaggia SpA volut geheten was het eerste bedrijf dat gebruik maakte van de pistontechniek, water onder hoge druk door gemalen koffie persen, met als resultaat in 15 tot 20 seconden een heerlijke espresso. Een techniek die nog steeds de basis is voor de hedendaagse espresso apparaten. Het schijnt dat Achille Gaggia op het idee kwam van een zuigermechanisme, waarmee een pistonmachine is uitgerust, door het zien van het hydraulisch systeem van de motor van een Amerikaanse legerjeep. Het bedrijf legde zich toe op Gaggia koffiemachines voor de horeca.

De eerste Gaggia koffiemachine was de Gaggia Classic. Door de, voor die tijd onbekende, pistontechniek produceerde deze koffiemachine een prachtige cremalaag op de koffie. Een cremalaag is de op schuim lijkende natuurlijke koffieolien. Deze cremalaag gaf de Gaggia espresso’s een intenser aroma en meer smaak dan alle andere espresso’s destijds. Gaggia promootte zijn koffiemachines in koffiebars met de tekst ‘caffé crema di caffe naturale’, met als letterlijke betekenis de espresso van natuurlijk koffie.

Koffiebars worden wereldwijd geopend, vaak uitgerust met Gaggia espressomachines. De eerste espressobar van Londen, Moka genaamd, wordt geopend door de Italiaanse actrice Gina Lollobrigida en is natuurlijk uitgerust met een Gaggia espressomachine. In de hoogtijdagen van deze bar werden er meer dan duizend koppen koffie per dag geserveerd en was het de favoriete stek van bekende schrijvers en dichters. In de jaren daarna komt Gaggia met nieuwe koffiemachines, voor zowel de horeca als ook voor thuisgebruik, bijvoorbeeld de Gaggia Gilda.

Gaggia en Philips

Gaggia is in 1999 in handen gekomen van Saeco. Saeco is een Italiaanse fabrikant van handmatige, volautomatische en capsulemachines voor koffie en andere elektrische producten, gevestigd in het Italiaanse Bologno. Saeco is op haar beurt overgenomen door het Nederlandse elektronicabedrijf Philips en heet nu voluit Saeco SpA.

Espressomachines

Gaggia illyGaggia is tegenwoordig de grootste espressomachine fabrikant van Italië. Italiaanse topdesign, Italiaanse technologie en een verfijnd ontwerp. Veelal geschikt voor vele soorten koffie’s, zoals een espresso, long coffee, cappuccino, latte macchiato of ristretto. Fabrikant van espressomachines voor voornamelijk huishoudelijk gebruik. Gaggia heeft in 2008 zelfs samen met de bekende Italiaanse koffiebranderij Illy de handen ineengeslagen en samen een koffiemachine voor het Illy Iperespresso, ook wel MIE capsules of IPSO capsules genoemd, gemaakt. De Gaggia voor illy espresso genoemd, met als typenummers de GXI / 01 en de GXI / 02.Ons Gaggia assortiment

Gaggia logo- Gaggia koffiebonen zijn van topkwaliteit. Gaggia koffie is kwalitatief hoogstaande en goed uitgebalanceerde koffie afkomstig uit Midden en Zuid Amerika. Koffie met een laag cafeïnegehalte, een laag zuurgehalte en met een aantrekkelijke chocoladeachtige afdronk. De koffiebonen zijn uitstekend geschikt om echte Italiaanse espresso’s of cappuccino’s mee te maken. Gaggia is koffie met een intens aroma en volop smaak.
- Gaggia onderhoudsproducten, een Gaggia waterfilter, reinigen en ontkalken van uw Gaggia machine.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs