Terug

Monin

Monin siropen

Monin is een Frans familiebedrijf dat siropen, likeuren, sauzen en smoothies produceert en op de markt brengt. Het bedrijf bestaat al ruim 100 jaar en werd opgericht door Georges Monin. Op dit moment is de 3e generatie van de familie actief binnen het bedrijf, dat continu blijft werken aan kwaliteit en innovatie. Dagelijks worden er over de hele wereld meer dan 8 miljoen drankjes bereidt met Monin producten. Monin vertegenwoordigt een filosofie, een authentieke ervaring van eeuwenoud merk, gemaakt van de beste ingrediënten, met respect voor het milieu. Hierdoor is Monin wereldwijd marktleider in z’n vakgebied.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

 1. Monin caramel siroop 70cl
  Monin caramel siroop 70cl

  Monin Caramel siroop, hét kwaliteitsmerk siroop, zonder alcohol in de smaak caramel. Met een zeer krachtige geur en met een smaak van verbrand caramel. Caramel wordt gemaakt door suiker in water te smelten, waardoor het een plakkerige en zoete vloeistof wordt met een donkerbruine kleur. Bijvoorbeeld heerlijke voor een latte macchiato caramel. Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Monin siropen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Vanaf € 5,29
 2. Monin vanille siroop 70cl
  Monin vanille siroop 70cl

  Monin Vanille siroop, hét kwaliteitsmerk siroop, zonder alcohol in de smaak vanille. Een zeer goede vanille koffiesiroop, van de beste vanille peulen uit Madagaskar. Monin Vanille siroop is één van de top 3 koffiesmaken. Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Monin siropen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Vanaf € 5,29
 3. Monin amaretto siroop 70cl
  Monin amaretto siroop 70cl

  Monin Amaretto siroop, hét kwaliteitsmerk siroop, zonder alcohol, in de smaak amaretto. De klassieke Italiaanse zoete, licht bittere en volle amandelsmaaklikeur. Gemaakt van puur rietsuiker en alleen de beste amandelen. De naam Amaretto betekent 'een beetje bitter' in het Italiaans, afgeleid van de mandoria amara of bittere amandel. Monin siropen zijn erg geconcentreerd, dus zelfs een kleine hoeveelheid siroop in de koffie of bij een dessert proef je duidelijk. Inhoud: 70 cl (700ml)

  Monin siropen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Waardering:
  60% of 100
  Vanaf € 12,31
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links