Terug

Fair Trade Original

Fairtrade Original

Fairtrade Original is een Nederlands merk dat nauw samenwerkt met boeren in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, dat zicht dus richt op de bron. Met als doel om een eerlijke handelsketen te ontwikkelen waarbij zoveel mogelijk producten lokaal verwerkt en verpakt worden. Een beter leven voor de mensen met wie er wordt samengewerkt. Een rechtstreekse samenwerking met de koffieboeren op de plantages dus. De eerste Fairtrade organisatie ter wereld.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
prijs
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

Pagina
  1. Fair Trade Original Espresso Dark Roast koffiebonen
    Fair Trade Original Espresso Dark Roast koffiebonen
    Fair Trade Original Espresso Dark Roast koffiebonen, een zeer krachtige koffie van 100% arabica koffiebonen. Met een breed palet aan smaken, een mooie ronde smaak en een rijk aroma. Diep en donker gebrande koffie met de smaak van karamel. Krachtig en temperamentvol. Een uitstekende koffie voor een karaktervolle espresso of een heerlijke koffie met melk, zoals een cappuccino of een latte macchiato. Met het Fair Trade / Max Havelaar keurmerk. Koffiebonen. Inhoud: 500 gram Lees verder
    € 11,29 € 10,34
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

Pagina

Ons Fair Trade Original assortiment

Fair Trade logoFair Trade Original koffiebonen, heerlijke en eerlijke koffie met het Max Havelaar/Fair Trade keurmerk. De koffieboeren genieten dus samen met u van deze lekkere koffie.
Fair Trade Original gemalen koffie, de eerlijke en lekkere koffie van Fair Trade Original is er ook in gemalen koffie. Deze gemalen koffie met het Max Havelaar/Fair Trade keurmerk is speciaal voor filterkoffie machines.
Fair Trade Original thee, eerlijke en biologische thee waar u echt van zult genieten.

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links