Terug

Gemalen

Gemalen koffie

Gebrande koffiebonen worden zowel ongemalen als gemalen verkocht. Gemalen koffie wordt meestal vacuum verpakt, zodat het lang houdbaar is.

Voor gemalen koffie zijn er verschillende zetmethoden. Veelgebruikte methoden zijn de snelfiltermethode en de espressomethode. Bij de snelfiltermethode wordt bijna kokend water geschonken op een papieren koffiefilter gevuld met gemalen koffie. Bij de espressomethode wordt ontkalkt water onder hoge druk door de koffie geperst.

Andere zetmethoden zijn bijvoorbeeld de cafetière, moka express en percolator.

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Pagina
 1. Illy gemalen normale branding
  Illy Classico gemalen koffie

  Illy Classico gemalen koffie, blik met 250 gram gemalen Illy espresso. Een mild gebrande koffie, evenwichtig van kracht en mildheid, met tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. Met de fijnheid en brandgraad van deze gemalen koffie normale branding kun je een heerlijke uitgebalanceerde espresso te zetten, thuis of op kantoor. Gemalen koffie. Inhoud: 250 gram.

  Illy koffie is ook te koop op Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Vanaf € 6,99
 2. Illy gemalen cafeïnevrij
  Illy gemalen cafeïnevrij

  Illy gemalen cafeïnevrij, blik met 250 gram gemalen Illy espresso cafeïnevrije koffie. Een mild gebrande koffie, evenwichtig van kracht en mildheid, met tonen van chocolade, toast, karamel en jasmijn. De gemalen cafeïnevrije koffie van illy heeft dezelfde smaak en aroma's als de normale branding, maar met een bijzonder laag cafeïnegehalte, namelijk minder dan 0,05%. Dat is ruim minder dan de helft van wat wettelijk verplicht is. Gemalen koffie cafeïnevrij. Inhoud: 250 gram

  Illy koffie is ook te koop op Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Vanaf € 7,50
 3. Lavazza Crema e Gusto gemalen koffie
  Lavazza Crema e Gusto gemalen koffie

  Lavazza Crema e Gusto gemalen koffie is een van de krachtigste en smaakvolste melanges van Lavazza. Een authentieke Italiaanse koffie.  De Lavazza blend van 30% arabica koffiebonen en 70% robusta koffiebonen is een zachte en intense blend. Een koffie met een rijke crema laag met een volle chocoladeachtige smaak met een volle en krachtige body. Gemalen koffie. Inhoud: 250 gram

  Lavazza gemalen koffie is ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

  Lees verder
  Vanaf € 2,95
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Pagina
0
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links