Terug

Douwe Egberts

Douwe Egberts

Douwe Egberts is een Nederlandse onderneming in koffie, thee en andere levensmiddelen. Het bedrijf is al ruim 250 jaar oud, destijds opgericht door Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Tysses. Het bedrijf is in 1978 na een aantal stappen uiteindelijk volledig in handen gekomen van Sara Lee, met destijds als nieuwe naam D.E. Master Blenders 1753 NV. Inmiddels is Douwe Egberts eind 2019 gefuseerd met Peet’s Coffee, na de overname door de Duitse investeringsmaatschappij JAB, en nu actief onder de naam JDE Peet’s.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Pagina
 1. Douwe Egberts Aroma Rood koffiebonen
  Douwe Egberts Cafitesse Intense Roast

  Douwe Egberts Aroma Rood, vertrouwde Douwe Egberts koffiebonen sinds 1753. Een aromatische, ronde en evenwichtige melange met het herkenbare Aroma Rood Aroma. Perfect gebalanceerd met tonen van kruiden en nootachtige accenten. Intensiteit 5 (schaal 1 - 9). Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

  Douwe Egberts Cafitesse Intense Roast is koffie geschikt voor iedere Cafitesse koffiemachine van Douwe Egberts. De koffie wordt geleverd in een koelenvelop en kan na opening nog 3 weken in de koeling (van de koffiemachine) worden bewaard. 

  De Douwe Egberts Cafitesse Intense Roast is koffie is een donker gebrande koffie met een intense smaak. Het is een 100% arabica koffie met tonen va donkere chocolade. De perfecte basis voor en cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd. 

  Cafitesse. Inhoud 1,25 liter. Verpakking in een koelenvelop inclusief koelelementen. Ontdooien zonder folie te verwijderen. 

  Deze Cafitesse koffie is te koop per pak van 1,25 liter en geschikt voor iedere Cafitesse koffiemachine van Douwe Egberts, waaronder de immens populaire Cafitesse 50 en 51. De koffie wordt geleverd in een koelenvelop en kan na openening nog 3 weken in de koeling (van de koffiemachine) worden bewaard. 

  • Inhoud: 1 x 1,25 liter;
  • Verpakking: koelenvelop inclusief koelelementen;
  • Gebruik oudste pakken eerst;
  • Ontdooien zonder folie te verwijderen;
  • Na ontdooien niet opnieuw invriezen:
  • Houdbaar in koeling (+6 graden C).
  Lees verder
  Vanaf € 62,08
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Pagina

Ons Douwe Egberts assortiment

Douwe Egberts Douwe Egberts is een Nederlandse onderneming in koffie, thee en andere levensmiddelen. Het bedrijf is al ruim 250 jaar oud, destijds opgericht door Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Tysses. Eind 2019 is Douwe Egberts gefuseerd met Peet’s Coffee, na de overname door de Duitse investeringsmaatschappij JAB, en nu actief onder de naam JDE Peet’s. Ons Douwe Egberts assortiment:
- Douwe Egberts koffiesiropen
- Douwe Egberts Classic instant koffie
- Douwe Egberts cappuccino topping
- Douwe Egberts Cacao Fantasy Blue
- Douwe Egberts melkproduct

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links