Terug

Lavazza

Lavazza koffiepads

Lavazza koffiepads zijn authentieke Italiaanse koffiepads voor uw Senseo apparaat. Het Italiaanse familiebedrijf, opgericht in 1895 door Luigi Lavazza, heeft haar thuisbasis in de Italiaanse stad Turijn en is wereldwijd bekend van haar espresso koffie. Het familiebedrijf staat niet alleen voor een topkwaliteit koffie, maar zet zich ook in voor economische, ecologische en sociale duurzaamheid.

Lavazza koffiepads zijn papieren filters, met daarin een afgewogen hoeveelheid Lavazza koffie. Eén Lavazza koffiepad staat garant voor een heerlijk kopje Italiaanse koffie.</p.

De Lavazza smaak

Het unieke melangeren van de beste koffiebonen op plantages van over de hele wereld maakt Lavazza koffie uniek en geeft het een herkenbare smaak. Verschillende robusta en arabica koffiebonen worden gemengd, koffiebonen met verschillende kwaliteiten, met verschillende bewerkingen en uit verschillende landen worden samengevoegd voor unieke Lavazza koffie. Hét koffiemerk voor liefhebbers van Italiaanse kwaliteit koffie.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

 1. Lavazza Classico koffiepads
  Lavazza Classico koffiepads

  Lavazza Classico koffiepads, authentieke Italiaanse koffiepads. Koffie van hoge kwaliteit met een volle smaak, aromatisch en met een fluweelzachte crema, medium roast. Met een harmonieuze smaak, een krachtig aroma en subtiele noten van gedroogd fruit. Intensiteit 6 op schaal van 10. Subtiele noten van gedroogd fruit. Een selectie van hoogwaardige pittige arabica en milde robusta koffiebonen. Koffiepads. Inhoud: 36 pads

  Lees verder
  Vanaf € 5,29
 2. Lavazza Intenso koffiepads
  Lavazza Intenso koffiepads

  Lavazza Intenso koffiepads, authentieke Italiaanse koffiepads. Koffie van hoge kwaliteit met een volle smaak, aromatisch en met een lang aanhoudende geur, een krachtig aroma en tonen van gedroogd fruit. Intensiteit 8 op schaal van 10. Subtiele noten van gedroogd fruit. Een selectie van hoogwaardige pittige arabica en milde robusta koffiebonen. Koffiepads. Inhoud: 36 pads (6,94 koffie per koffiepad)

  Lees verder
  Vanaf € 5,29
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

Ons Lavazza assortiment

Lavazza logoLavazza koffiebonen, heerlijke unieke melanges koffiebonen voor authentieke Italiaanse koffie
Lavazza gemalen koffie, de heerlijke unieke smaak van Lavazza koffie is er ook in gemalen koffie. Voor een espresso of de Lavazza Filtro gemalen koffie blends voor filterkoffie.
Lavazza A Modo Mio capsules, een capsulesysteem voor Lavazza koffie, met één druk op de knop een heerlijke Italiaanse espresso uit verschillende melanges maken, allemaal van 100% arabica koffiebonen.
Lavazza Espresso capsules voor Nespresso, capsules, geschikt voor alle merken en typen Nespresso machines voor thuisgebruik.
Lavazza koffiepads, twee melanges koffiepads voor de Senseo koffiemachine, de Lavazza Classico koffiepads en de Lavazza Dolce koffiepads.

Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links