Terug

Douwe Egberts

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

 1. Douwe Egberts Aroma Rood koffiebonen
  Douwe Egberts Cafitesse Intense Roast

  Douwe Egberts Aroma Rood, vertrouwde Douwe Egberts koffiebonen sinds 1753. Een aromatische, ronde en evenwichtige melange met het herkenbare Aroma Rood Aroma. Perfect gebalanceerd met tonen van kruiden en nootachtige accenten. Intensiteit 5 (schaal 1 - 9). Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

  Douwe Egberts Cafitesse Intense Roast is koffie geschikt voor iedere Cafitesse koffiemachine van Douwe Egberts. De koffie wordt geleverd in een koelenvelop en kan na opening nog 3 weken in de koeling (van de koffiemachine) worden bewaard. 

  De Douwe Egberts Cafitesse Intense Roast is koffie is een donker gebrande koffie met een intense smaak. Het is een 100% arabica koffie met tonen va donkere chocolade. De perfecte basis voor en cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd. 

  Cafitesse. Inhoud 1,25 liter. Verpakking in een koelenvelop inclusief koelelementen. Ontdooien zonder folie te verwijderen. 

  Deze Cafitesse koffie is te koop per pak van 1,25 liter en geschikt voor iedere Cafitesse koffiemachine van Douwe Egberts, waaronder de immens populaire Cafitesse 50 en 51. De koffie wordt geleverd in een koelenvelop en kan na openening nog 3 weken in de koeling (van de koffiemachine) worden bewaard. 

  • Inhoud: 1 x 1,25 liter;
  • Verpakking: koelenvelop inclusief koelelementen;
  • Gebruik oudste pakken eerst;
  • Ontdooien zonder folie te verwijderen;
  • Na ontdooien niet opnieuw invriezen:
  • Houdbaar in koeling (+6 graden C).
  Lees verder
  Vanaf € 62,08
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

0
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links