• Snelle levering

    Uw bestelling binnen 1 -2 dagen in huis

  • Voordelige bezorging

    Slechts € 4,95

Koffievergelijk 9.6 van 10 op basis van 118 gebruikersrecensies.

Mocca d’Or koffie

Mocca d’Or maakt superieure melanges die kunnen wedijveren met de absolute top. Het geheim van Mocca d’Or? Deskundig mêleren en branden van de koffiebonen.

Ons Mocca d’Or assortiment

Ons assortiment van Mocca d’Or koffie bestaat uit Mocca d’Or koffiebonen, Mocca d’Or ESE servings en Mocca d’Or servies.

Mocca d’Or

Mocca d'OrMocca d’Or is een Nederlandse koffiebranderij met ambachtelijke koffie, heeft een focus op koffieconcepten waarbij uitstraling en koffiebeleving centraal staan en werkt met een eigen service apparaat. In 1933 gestart door de Fries Durk Algra, met een koffiebranderij en theehandel aan de Zwolse Thorbeckegracht. Het merk met het hoofdkantoor in Zwolle is een A-merk op koffiegebied, met producten en diensten voor horeca en koffie- en thee speciaalzaken. Naast Zwolle heeft de koffiebranderij nog vestigingen in Breda, Heiloo en Amsterdam en is exclusief partner van Nuova Simonelli espressomachines en koffiemolens.

Mocca d’Or heeft een uitgebreid koffie- en theeassortiment, met ingrediënten afkomstig uit meer dan 50 landen, bijvoorbeeld de Sulawesi Kalosi uit Indonesië. Het bedrijf kan particuliere en zakelijke klanten een fullservice concept bieden, met koffiemachines, koffie en thee, koekjes, koffieservies etc. Zelfs trainingen voor horecapersoneel om het beste kopje koffie te schenken zijn mogelijk. Alles gericht op een uitstekende service. De doelgroep van de koffiebranderij zijn de betere horecazaken en koffie- en thee speciaalzaken.

Een ander aspect is de service die de onderneming biedt aan horecazaken. Mocca d’Or traint horecapersoneel om het beste kopje te schenken. Daarnaast komen vertegenwoordigers regelmatig over de vloer om klanten direct te beleveren en eventueel de espressomachines opnieuw af te stellen. Mocca d’Or levert deze machines ook voor de horeca, zo mogelijk in huurkoop. De Rotterdamse koffiebranderij Santas is begin 2016 overgenomen door Mocca d’Or, een MVO concept voor bedrijven. De koffie van Santas is verpakt in duurzame blikken en houten kratten.

Mocca d’Or koffie

De koffiebranderij werkt volgens een unieke brandmethode, slowroast geheten. Koffiebonen worden langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders volgens de Slowroast methode. Deze Slowroast brandmethode kost meer tijd dan regulier branden van koffiebonen, maar zorgt ervoor dat smaak en aroma het best tot hun recht komen. Een bewuste keuze van de Nederlandse koffiebrander, een continue focus op de allerhoogste kwaliteit. De selectie van koffiebonen, het branden, het verpakken, distribueren etc. alles doet de koffiebrander zelf. Met recht mag Mocca d’Or zich dus een A-merk noemen.

Mocca d’Or Earth Coffee

De koffiebranderij Mocca d’Or heeft ook een apart assortiment met duurzame koffie, Earth Coffee genoemd. Een biologische koffiebonenmelange van 100 procent arabica koffiebonen uit Peru, Guatemala en Nicarague. De winst van dit assortiment gaat rechtstreeks naar waterprojecten in Afrika en Azië, door een samenwerking tussen Mocca d’Or en de NGO Earth Concepts. Naast de Mocca d’Or Earth Coffee heeft de koffiebranderij ook nog de Mocca d’Or Foundation die een bijdrage levert aan projecten die de levensomstandigheden van de lokale bevolking op koffieplantages verbeteren.

Ons Mocca d’Or assortiment

Mocca d’Or
Mocca d’Or koffiebonen, uniek slowroast brandprocedé, geeft de koffiebonen een unieke smaak en optimale kwaliteit
Mocca d’Or ESE servings, ESE servings van de Nederlandse koffiebranderij Mocca d’Or voor gebruik in een ESE servings koffiemachine
Mocca d’Or servies, maakt het drinken van Mocca d’Or af, voor een ervaring van de topkwaliteit Mocca d'Or koffie

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs